Extreme fuck

Kotiin takaisin juonipaljastuksia seuralaispalvelu

kotiin takaisin juonipaljastuksia seuralaispalvelu

Deekoon dilemmoja: TV-sarja, kotiin takaisin, A Place Kotiin takaisin kausi 3 Kausi 3 on näytetty Australiassa syksyllä 2015 kerran viikossa sunnuntaisin ja näytetän Suomessa syksyllä 2016 alkaen.11. Anna ja Gino, sekä Jack ja Carolyn ovat kauden promovideolla. Kotiin takaisin - ei juonipaljastuksia! Kausi esitetän Australiassa.10. Kotiin takaisin - ei juonipaljastuksia! Alkaen, yksi jakso viikossa, Suomessa.1. Kotiin takaisin huippusarjan. Kausi uusintana, Areenassa alusta asti Ennen uusia jaksoja kerrataan huippusarjan kaksi kautta. Huippusuosittu australialaissarja seuraa sairaanhoitaja Sarah Adamsin elämä.

Kotiin takaisin: Kotiin takaisin juonipaljastuksia seuralaispalvelu

Miten Sarah saa selvyyttä tunteisiinsa kuolleeksi luulemansa aviomiehen ilmestyttyä takaisin kuvioihin? Pystyykö kukaan pysättämän omistushaluisen Reginan aikeita? Uusissa jaksoissa seurataan muun muassa miten Ash Parkin traaginen tapaus vaikuttaa Sarahin ja kaikkien muiden elämän. 23.1.2018 klo.10 -18.00 (uusi. Pärooleissa nähdän, craig Hall (tohtori Jack Duncan Brett Climo (George Bligh Aldo Mignone (Gino Poletti David Berry (James Bligh Noni Hazlehurst (Elizabeth Bligh Abby Earl (Anna Bligh Arianwen Parkes-Lockwood (Olivia Bligh Jenni Baird (Regina Standish Frankie J Holden (Roy Briggs) ja, ben Winspear (René Nordmann). Kuolleeksi luulemansa oman aviomiehen ilmestyminen kuvioihin on sotkenut Sarahin elämän peruuttamattomasti. Sarah koettaa parhaansa mukaan saada hänet toimitettua sairaalaan ennen kuin on liian myöhäistä ja joutuu itsekin tosi toimiin. Nyt ruutuun saadaan kaksi ennennäkemätöntä kautta.

Kotiin takaisin juonipaljastuksia seuralaispalvelu - Varo juonipaljastuksia : Kotiin

Alkuperäisidea ja käsikirjoitus: Bevan Lee. Suosikkisarjasta nähdän kaksi uutta tuotantokautta. 4, viides kausi alkaa Suomessa. A Place to Call Home. Edelliset parikymmentä vuotta Sarah on viettänyt sodanaikaisessa ja -jälkeisessä, euroopassa, viimeisimmäksi Lontoossa. Sarja on ollut myös Suomessa hyvin suosittu, ja esimerkiksi. Kohtalokas tapaaminen, toinen maailmansota on jänyt taakse, mutta sota on muuttanut monen ihmisen kohtalon. Aluksi selviä, mitä ampumisvälikohtauksesta on seurannut. Tuotanto: Seven Network, Australia,. Kotiin takaisin, yle tv1 kotiin takaisin. Elizabeth, Sarah, George ja Regina ovat uusienkin jaksojen keskiössä. Sarjan kaksi ensimmäistä kautta on katsottavissa Areenassa. Se asettaa myös esteitä ja uhkaa pilata mahdollisuuden aloittaa alusta. Australialaisdraaman kolmas tuotantokausi alkaa tänän. Se on selvästi enemmän kuin monella kotimaisella uutuusdraamalla. Kotimatkan aikana Sarah tutustuu varakkaaseen Bligh'n perheeseen, jolla on Sarahin tavoin murheita ja salaisuuksia kannettavanaan.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *